De groep heeft in principe een vaste structuur. Het is geen cursus, maar een gespreksgroep voor lotgenoten. We beginnen altijd met een rondje ‘hoe gaat het met je’. Voor elke bijeenkomst kiezen we van tevoren gezamenlijk een thema, maar ook persoonlijke inbreng van een actueel thema is altijd bespreekbaar.

Als deelnemer mag je gestructureerde bijeenkomsten verwachten, begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen die ook zelf hun inbreng hebben als deelnemer in de groep. In de eerste bijeenkomst maken we met de groep duidelijke afspraken, waarbij gelet wordt op groepsveiligheid en persoonlijke aandacht. Het doel van de groep is het persoonlijk welbevinden van de deelnemers door zaken die nog spelen omtrent de eetproblematiek bespreekbaar te maken op een prettige en toegankelijke manier.

De minimale groepsgrootte is drie personen en maximaal acht personen. Het is een doorlopende groep waardoor tussentijdse instroming in de groep mogelijk is. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek met de procesbegeleiders plaats om samen met jou te kijken naar jouw verwachtingen en de samenstelling van de groep.

WAAR EN WANNEER
Locatie: Herstelacademie, Leonardo da Vinciplein 73, Haarlem.
De groep is eens per 14 dagen op de maandag (even weken) van 13.00-14.30 uur. Voordat je met de groep begint vindt er een kennismakingsgesprek plaats.

FACILITATORS: Cora en Paula

KOSTEN
Aan de groep zijn geen kosten verbonden

INFORMATIE EN AANMELDING
Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar herstel.ep@gmail.com.
Aanmelden bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op onze website. Voor meer informatie: administratie@herstelacademie.org of 06-33735694


KLIK OF TIK OP